Håndværkernat, overnatning til håndværkere

Hos Anne’s tilbyder vi håndværkernat, som er vores udtryk for overnatning til håndværkere, på vores Bed and Breakfast og ferielejligheder i Horsens, værelser til langtidsleje i Birkerød og lejligheder til langtidsleje i Aarhus. Hvis I skal bruge håndværker overnatning i resten af landet tilbyder vi også det, da vi har et stort netværk i hele Danmark. Læs mere nederst på siden.

Har bil
Ønsker

Skal I bruge en fast samarbejdspartner til håndværker overnatning?

Hos Anne’s er der mulighed for at lave faste aftaler omkring håndværker overnatninger i hele landet. Vi gør det nemt for jer, da I kun skal kontakte os, så sørger vi for alt det administrative omkring håndværker overnatninger. 

Om I mangler overnatning til en håndværker eller en gruppe af håndværkere, så kan vi hjælpe jer. Kontakt os i dag, så sikrer vi jeres håndværkere en god og sikker overnatning. 

Langtidsleje overnatning til håndværkere

Har I brug for langtidsleje overnatninger til håndværkere? Hos Anne’s er det muligt at booke langtidsleje, hvis I har projekter og arbejdsopgaver, som er længerevarende. Ring til os i dag på tlf.  72 39 00 00 eller send os en mail på anne@annes.dk. Så hjælper vi jer med at finde langtidsleje af overnatninger til jeres håndværkere i hele landet.  

Hvad koster håndværker overnatning?

Prisen for håndværker overnatning kommer an på hvor i landet I skal bruge overnatning, og hvilke ønsker I har. 

Vi har mulighed for at tilbyde følgende ønsker:

  • Eget bad
  • Lejlighed med eget bad + køkken
  • Dele bad + køkken med kollega
  • Dele bad + køkken med andre
  • Kun tekøkken
  • Adgang til vaskemaskine 

Har I andre ønsker, så kontakt os, for en løsning der dækker jeres behov.

Kontakt os for en god pris på håndværker overnatning

Står du og mangler håndværker overnatning i Horsens, Århus, Birkerød eller resten af landet, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 39 00 00, sende en mail til anne@annes.dk eller benytte kontaktformularen ovenfor. Vi kontakter dig altid inden vi booker.