Anne’s tilbyder flere overnatningsmuligheder på bed and breakfast tæt på naturen og kun få kilometer fra Horsens centrum og Horsens Statsfængsel. Som navnet bed and breakfast antyder er det muligheden for overnatning med både en seng (bed) og morgenmad (breakfast). 

På Anne’s overnatningssteder med bed and breakfast har du muligheden for at vælge imellem enkelt-, dobbelt-, eller flersengsværelser. Du vælger selv i vores booking om du ønsker overnatning en eller flere nætter på vores bed and breakfast. 

Desuden kan du på vores bed and breakfast tilkøbe forplejning med morgenmad og der er derudover også selvbetjening på køb af diverse drikkevarer og snacks. På vores bed and breakfast er der gratis wifi og Apple-TV med Netflix.

Book nu

Bed and breakfast tæt på Horsens Centrum

Hos Anne’s tilbyder vi blandt andet mulighed for overnatning på bed and breakfast tæt på Horsens. Vores overnatningssteder med bed and breakfast er i charmerende bygninger og ligger i omgivelser tæt på naturen. Samtidig er du på begge vores bed and breakfast kun få kilometer fra Horsens centrum og Horsens Statsfængsel.

Billig overnatning med Anne’s bed and breakfast

Hos Anne’s tilbyder vi billig overnatning på et af vores overnatningssteder med bed and breakfast. Vi tilbyder følgende tre værelsestyper på vores bed and breakfast:

  • Enkeltsengsværelse koster 395,- pr nat
  • Dobbeltsengsværelse koster fra 445,- pr nat*
  • Flersengsværelser koster fra 495,- pr nat* 

*Afhængig af antallet af personer, der overnatter på værelset.

Du kan læse mere om Anne’s Bed and Breakfast Nørrestrand her og om Anne’s Bed and Breakfast Dalgaard her.
Har du spørgsmål eller vil du vide mere om oplevelser i og omkring Horsens, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 29 42 33 04 eller du kan sende en mail til info@annes.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.