Velkommen til Anne’s
- Din overnatningspartner i Danmark

IMG_1122
Dalgaard
Nebel
Lundseje (35) conv
Lundseje Hovedhus
Hornsyld
Lundsejes Hønsehus
Lundsejes Hønsehus
Hornsyld
Indgang til gården
Skerrildgaard gæstehus
Hornsyld

Book med tillid - Fra håndværkernat til genhusning.

Siden 2018 har Anne’s været synonymt med kvalitet og komfort inden for overnatning. Fra de ydmyge begyndelser med Nørrestrand B&B til de nuværende mangfoldige koncepter som Dalgaard og Sønderbro, har Anne’s udviklet sig til at være mere end blot et navn – det er en garanti for en god nats søvn over hele Danmark.

Anne’s Overnatningssteder: Vores egne steder er nøje udvalgt og administreret for at sikre, at din oplevelse lever op til vores høje standarder for komfort og gæstfrihed.

Anne’s Håndværkernat: Vi forstår behovet for fleksible overnatningsløsninger. Derfor tilbyder vi skræddersyede boliger til virksomheder, der søger kvalitetsindkvartering til deres medarbejdere.

Anne’s Genhusning: I samarbejde med forsikringsselskaber tilbyder vi hurtig og effektiv genhusning til forsikringskunder, der står i en nødsituation.

Hos Anne’s er vores mission at tilbyde trygge og komfortable overnatningsmuligheder, der føles som hjem, uanset hvor i landet du befinder dig. Book dit ophold hos Anne’s i dag og oplev forskellen selv.

Afbestilling